Willansin kaava - Järvinen, Saaga (My University, 2026)
Tässä LuK-tutkielmassa käsitellään alkulukujen generoimista Willansin kaavalla. Lukija johdatellaan aiheen pariin esittelemällä Eratostheneen seula, jonka jälkeen johdetaan Willansin kaava, jolla voidaan määrittää haluttua järjestyslukua vastaava alkuluku. Tämän lisäksi esitetään laskuesimerkki viidennen alkuluvun laskemisesta.
Keywords: alkuluvut, Willansin kaava, Eratostheneen seula, Wilsonin lause