Marko Laine toi housen ja teknon kaikkien ulottuville - Pertti Grönholm (Turun historiallinen yhdistys ry, 2022)
Muusikko ja yrittäjä Marko Laineen henkilökuva teoksessa Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017. Toim. Pertti Grönholm ja Kimi Kärki.
Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017. Toim. Pertti Grönholm ja Kimi Kärki