"Ekologis-eettisen kasvatuksen jäljillä" - Hanna Laalo (Kansanvalistusseura, 2025)
Ylöjärveläinen Jani Pulkki, 42, hahmottelee post doc -tutkimuksessaan ekososiaalista kasvatusfilosofian käsitteistöä.