Jalkapallon MM-kisat 2018 – Putinin megatapahtumien huipennus? - Pia Koivunen (My University, 2022)
Jalkapallon MM-kisat jatkavat Putinin megaspektaakkelien sarjaa. FIFAn jalkapallon MM-kilpailut ovat suurin maassa koskaan järjestetty tapahtuma, ja niitä voidaankin pitää Venäjän 2000-luvun megatapahtumasarjan huipennuksena. Mutta mihin megatapahtumien isännöinnillä lopulta pyritään?