Sivistykselliset keinot poliittisen päätöksenteon ja valtiosuunnittelun osana - Sopo Elina (Turun yliopisto, 2022)
Rituaalien ja myyttien käyttöä osana 1800-luvun hallitsijaretoriikkaa käsittelevä tutkimukseni nostaa esiin sukujuuriltaan länsisuomalaiset Alexander Armfeltin, Carl Johan Walleenin, Emil Stjernvall-Walleenin ja Casimir von Kothenin sivistyspoliitikkoina ja kulttuuriperintötyön edelläkävijöinä.