Digitaalisen kyvykkyyden epätasainen jakautuminen eriarvoistaa nuorten mahdollisuudet informaatioyhteiskunnassa - Kaarakainen Meri-Tuulia (Polkuja työhön -konsortio, 2026)
Digitalisaation luomien mahdollisuuksien ja digitaalisen eriarvoisuuden toisiinsa kietoutuminen edellyttää muutosta koulujen käytäntöjä ohjaaviin koulutuspoliittisiin tavoitteisiin.