"Hitaasti muistin, muistaessani unohdin". Muistamisen merkityksen rakentuminen Raija Siekkisen novellissa Vieras maa - Oraharju Jarkko (Historian ja etnologian laitoksen tutkijat ry (Jyväskylän yliopisto), 2022)
Avainsanat: