Verkkokurssi tehostaa neurologisen diagnostiikan opetusta - Suomi Jere; Laaksonen Samuli; Rehn Nelli; Aho Tommi; Vainonen Vilma; Kaasinen Valtteri (Suomen Lääkäriliitto, 2022)
Turun yliopistossa on opiskelijavoimin kehitetty neurologisen kliinisen tutkimuksen verkkopohjainen simulaatioharjoitus ja tasodiagnostiikan verkkokurssi.