Pääkaupunkiseudun liikennepoliittinen päätöksenteko : Liikennesuunnittelijoiden ja poliitikkojen näkemyksiä ohjauskeinoista, niiden valinnasta ja tulevasta käytöstä - Varho, Vilja (fi=Turun yliopisto. Turun kauppakorkeakoulu|en=University of Turku, Turku School of Economics|, 2019)
Tässä Koneen säätiön rahoittamassa ja MMT Vilja Varhon toteuttamassa tutkimuksessa tarkastellaan neljän kunnan (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa) liikennesuunnittelijoiden ja poliittisten päätöksentekijöiden näkemyksiä liikennepoliittisista ohjauskeinoista ja liikennepolitiikan teosta. Tavoitteena oli lisätä tietoa kaupunkitason liikennepolitiikan teosta, löytää erilaisia lähestymistapoja liikennepoliittiseen ohjaukseen sekä tarkastella esteitä, jotka vaikeuttavat ympäristönsuojelullisesti tehokkaan liikennepolitiikan käyttöönottoa.