Sinkut paljaana -sarja ei vähennä ulkonäköpaineita vaan korostaa kapeita kauneusihanteita - Åberg Erica (Westermark-seura, 2022)
Ylen uudessa realitysarjassa ulkonäkötyötä tekevät sinkkunaiset lähtevät treffeille ilman meikkiä. Katsojat pääsevät todistamaan herkkää tilannetta, kun naiset poistavat meikit kasvoiltaan. Miksi meikkaamattomuutta pidetään sarjassa hyveenä, ja millaisia stereotypioita ohjelma päätyy pönkittämään?