Ympäristövastuun edistäminen perustason sosiaali- ja terveydenhuollossa: Opas - Niemi Larissa (Turun yliopisto, 2025)
Oppaan tarkoituksena on tukea ympäristöllisesti kestävän kehityksen edistämistä perustason sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä alan opetuksessa. Opas tarjoaa tetoa ja keinoja pohta kestävämpien
toimintamallien kehittämistä. Opas on tehty osana Turun yliopiston tutkijakoulun opintojaksoa UTUGS:
Monialaisen osaamisen kehittäminen sosiaali-, terveys- kasvatus- ja opetusaloilla.