Mitä tutkimusnäyttö kertoo kotisynnytysten turvallisuudesta? - Niela-Vilén, Hannakaisa (Suomen kätilöyhdistysten keskusliitto, 2026)
Kotisynnytykset ja niiden turvallisuus jakavat ammattilaisia jopa eri leireihin ja innoittavat kiivaaseenkin mielipiteiden vaihtoon. Tällä kertaa vaimennetaan tunnereaktiot ja tarkastellaan, mitä tieteellinen tutkimusnäyttö aiheesta osoittaa.