Tunnista vaaratapahtumien juurisyyt ja kehitä oikein - Haatainen Kaisa; Tamminen Juuso; Ikonen Tuija; Kinnunen Marina; Roine Risto P (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Jos vaaratapahtumien juurisyitä ei analysoida, ei oikeita kehittämiskohteita tunnisteta ja kehittämistoimenpiteet kohdennetaan vääriin asioihin.