Moninaiset oppimisen tavat voidaan valjastaa tulevaisuuden-tutkimuksen opetuksen käyttöön - Vehka-aho, Outi (Turun yliopisto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, 2025)
'Getting to Know Futures Studies' -kurssi pyrkii tavoittamaan laajasti erilaiset tulevaisuudentutkimuksesta kiinnostuneet osallistujat. Kurssin tavoitteena on tuoda tulevaisuudentutkimus helpommin ja avoimemmin saataville korkeakouluihin, mutta myös korkeakoulujen ulkopuolelle sekä kansainväliselle yleisölle.