Ruohonjuurimusiikkia ja sinisiä tunnelmia - Pertti Grönholm; Salla Ahvenjärvi (Turun historiallinen yhdistys ry, 2022)
Turkulaisen blues-, kantri- ja bluegrass-musiikin historiasta kertova artikkeli.
Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017.