Politiikasta 2024 – Ajantasaista ja moniäänistä tiedeviestintää - Leino, Mikko (Valtiotieteellinen yhdistys, 2025)
Tänä vuonna Politiikasta tavoittelee aiempaa monipuolisempaa ja moniäänisempää julkista keskustelua vakaan rahoituksen turvin. Suomessakin on syytä olla huolissaan erilaisista demokratiaa heikentävistä kehityskuluista, kun maailmanlaajuisesta demokratian kriisistä on siirrytty autokratian uudelle valtakaudelle.