Naistaikureiden juhlapäivä - Räsänen Pauliina (Finland, 2026)
Naistaikureiden juhlapäivä -blogissa kurkistetaan kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi esirippujen taakse, ja muistellaan upeita naistaikureita, jotka kiersivät Pohjois-Euroopassa omilla taikaohjelmillaan 1880–1890-luvuilla.