Talous kuuluu kaikille - Murtola, Anna-Maria (Poliittisen talouden tutkimuksen seura ry, 2026)
Hanna Ylöstalo, Heini Kinnunen, Emma Lamberg ja Inna Perheentupa: Feminismiä talouteen: opas kriittiseen talouslukutaitoon. Gaudeamus: Helsinki, 231 sivua. 2024. (Kirja-Arvio)