Ilmastopolitiikassa pitäisi kuunnella kansalaisia nykyistä enemmän - Kulha Katariina; Setälä Maija (Sanoma Media Finland Oy, 2022)
Puntaroivat kansalaiskeskustelut auttavat kehittämään kansalaisten hyväksymiä poliittisia ratkaisuja ilmastopoliittisiin kysymyksiin.