Uni- ja hengityskeskus yhtenäistää diagnostiikkaa ja hoitoa - Tarja Saaresranta; Ulla Anttalainen; Varpu Elenius; Sari-Leena Himanen; Salla Lamusuo; Juha Markkula; Outi Saarenpää-Heikkilä; Waltteri Siirala; Tero Soukka (Suomen lääkäriliitto, 2025)
Hengitysvajeen sekä uni- ja vireystilahäiriöiden hoidossa tarvitaan useiden erikoisalojen moniammatillista yhteistyötä. Kansallisella koordinaatiolla haetaan kustannustehokkuutta ja potilaiden yhdenvertaisuuden toteutumista. Sitä varten perustettiin TYKS:n Uni- ja hengityskeskus.