Kreikan 200-vuotiaan vallankumouksen monet äänet - Tunturi Janne (Finland, 2022)
Kreikan vallankumouksen 200-vuotisjuhlavuonna julkaistiin useita uusia aihetta käsitteleviä tutkimuksia. Keskeistä niissä on äänen antaminen aiemmin vähemmän tutkituille ryhmille kuten kreikkalaisille itselleen ja osmaneille. Vallankumouksen globaali merkitys nähdään myös yhä oleellisempana.