Jori Hulkkonen - Turun kansainvälinen outsider - Pertti Grönholm (Turun historiallinen yhdistys ry, 2022)
Muusikko ja tuottaja Jori Hulkkosen henkilökuva teoksessa Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017.
Toisen soinnun etsijät. Turkulaisen populaarimusiikin villit vuodet 1970–2017. Toim. Pertti Grönholm ja Kimi Kärki