Puolalaisten näkemys kuluttajuudesta Neuvostoliitossa - Mila Oiva (Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksen seura ry, 2025)
Artikkeli tarkastelee kuluttajuuden muutosta Puolalaisten valmisvaatekauppiaiden näkemänä 1960-1970