CAD-CAM-täytteet ja niiden kliiniset työvaiheet - Joswig, Elmo; Bakti, Joonas (My University, 2024)
Syventävien opintojemme työ koostuu oppimateriaalin tuottamisesta kiinteän protetiikan kurssin opiskelijoiden käyttöön. Työ sisältää kaksi osaa, opetusvideon sekä kirjallisen tutkielman. Videomateriaali käsittelee epäsuoran täytteen sementoinnin eri vaiheet. Kirjallinen osuus keskittyy epäsuoriin CAD-CAM-täytteisiin ja niiden kliinisiin työvaiheisiin. Kirjallisessa tutkielmassa käydään läpi CAD-CAM täytteiden indikaatiot sekä hampaan preparoinnin vaatimukset. Digitaalisesta työnkulusta käydään asiat vaihe vaiheelta läpi, aina optisesta jäljentämisestä täytteen viimeistelyyn.