Varhainen lihavuuden ehkäisy on ainoa keino vähentää aikuisten lihavuutta tehokkaasti - Juonala, Markus; Viikari, Jorma (Suomalainen lääkäriseura Duodecim, 2026)
Lapsiin pitää panostaa, ei lääkkeisiin eikä lihavuusleikkauksiin.