Kansalliset myytit: voimavara ja vankila - Kivioja Virpi (Agricola–Suomen humanistiverkko, 2022)
Kirja-arvostelu teoksesta Sirkka Ahonen: Suomalaisuuden monet myytit. Kansallinen katse historian kirjoissa. Gaudeamus 2017