Auditointiraportti kunnallisvaalien sähköisen äänestyksen pilotista - Karhumäki, Juhani (TUCS Turku Centre for Computer Science, 2008)
Oikeusministeriö tiedusteli Turun yliopiston matematiikan laitokselta syksyllä 2007 halukkuutta auditoida kunnallisvaaleissa lokakuussa 2008 käytettävä sähköisen äänestyksen pilottihanke. Auditoinnin toteutti laitoksen FUNDIM-keskuksen kokoama työryhmä prof. J. Karhumäen johdolla. Työhön käytettiin yli 10 henkilötyökuukautta. Auditointiraportti on esitetty tässä lyhentämättömänä