Tulevaisuuden oppimisympäristöä tislaamassa - Koskinen, Keijo; Villman, Tero (Turun yliopisto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, 2025)
Turun kauppakorkeakoulun organisaatioennakoinnin tutkimusryhmä Tulevaisuustislaamo sai elokuussa 2023 toimeksiannon Tampereen seudun ammattiopisto Tredulta. Tehtävänä oli selvittää oppimisympäristöjen mahdollisia tulevaisuuksia. Työn tarkoitus oli tukea paitsi uuden Hepolammin kampuksen suunnittelua, myös auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään oppimisen toimintaympäristön potentiaalisia muutoksia ja mahdollisuuksia.