Suomi-neidon mätä sydän - Sami Torssonen (Agricola – Suomen humanistiverkko, 2022)
Nazarenko, Salla, työryhmä: Korruptio Suomessa. Into, 2019. 260 sivua. ISBN 978-952-351-052-4.
Hänninen, Jyri, Liski, Jarno: Keskustan valtakunta. Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta. Into, 2019. 300 sivua. ISBN 978-952-264-880-8. (Kirja-arviot)