Mittaamisesta vaikuttavuuteen – LibPMC Liverpoolissa - Tiittanen, Liisa (Suomen tieteellinen kirjastoseura, 2026)
Tuuliseen Liverpooliin kokoontui kesäkuun alussa joukko kirjastoalan ammattilaisia verkostoitumaan ja oppimaan lisää mittaamisesta, arvioinnista, vaikuttavuudesta sekä kaikesta sen ympärillä. Inspiroivat esitykset vaihtelivat konkreettisista, käyttäjäkokemuksen keräämisen tapausesimerkeistä kirjastojen arviointikulttuurin kehittämiseen.