Ammattikasvattajat demokratia- ja ihmisoikeuskasvatuksen antisankareina - Helle Laura (Finland, 2022)
Arvioitava teos: Kasa, Tuija, Kouros, Kristiina & Skottman-Kivelä, Piatta 2020. Perus- ja ihmisoikeudet opetus- ja kasvatusalalla. Oikeudellinen ja pedagoginen opas alan opiskelijoille ja asiantuntijoille. Helsingin yliopisto, kasvatustieteellinen tiedekunta. 65 s. http://hdl.handle.net/10138/314105