Well@School-verkkokurssilla apua mielenterveyden edistämiseen peruskoulussa - Likitalo Susanna; Ollikkala Hanna; Laaksonen Camilla (Finland, 2025)
Lasten ja nuorten mielentervyden haasteet aiheuttavat huolta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.