COVID-19 - uusi haaste myös urheilijoille - Kujala U; Laukkanen J; Valtonen M; Heinonen OJ; Ruuskanen O (Finland, 2022)
COVID-19 on ollut toistaiseksi harvinainen sairaus nuorten urheilijoiden ikäryhmässä ja oireet ovat yleensä lievät. Se kannattaa kuitenkin diagnosoida, sillä tauti voi heikentää pitkään urheilijan suorituskykyä. COVID-19 -infektio voi myös levitä urheilutapahtumien yhteydessä.