Naisten jalkapallon MM-kisat mediaurheilun tasa-arvon suunnannäyttäjinä - Turtiainen Riikka (Liikuntatieteellinen Seura, 2022)
Jalkapallon maailmanjärjestys muuttui kesällä 2019 naisten MM-kisojen ansiosta. Kisojen ykköstähti Megan Rapinoe ei käyttänyt taitojaan yksin kentällä, vaan myös tärkeänä pitämiensä asioiden ajamiseen.