Työn kulttuurihistoriaa varhaismodernin ajan Euroopassa - Ilmakunnas Johanna (Gaudeamus, 2022)
Tässä luvussa tarkastelen työn kulttuurihistoriaa ja pohdin, millaisia työhön liittyviä teoreettisia
lähestymistapoja historioitsijat voisivat käyttää ja soveltaa omassa tutkimustyössään. Lisäksi
analysoin työtä käsitteenä ja koettelen sen joustavuutta suhteessa ihmisten askareisiin
varhaismodernin ajan Euroopassa, 1600luvulta
1800luvulle ulottuvana ajanjaksona.
Menneisyyden rakentajat: Teoriat historiantutkimuksessa