Nato-jäsenyysarviointi vaatii analyyttisiä kehikkoja - Vogt Henri (TS-yhtymä, 2022)
Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyys vaikuttaisi maailmaan monitahoisesti. Valtioneuvoston selonteko on riittämätön asian analyyttisessä arvioinnissa.