Säpsähtelyä ja poissaoloa - Teemu Elomaa; Juha Peltonen (Suomen lääkäriliitto, 2022)
Keski-ikäiselle potilaalle ilmaantui etenkin aamuisin poissaolokohtauksia, joihin liittyi säpsähtelyä ja raajojen vääntelyä. Kohtausten aikana hän oli tajuissaan, mutta häneen ei saanut kontaktia.