Lasten ja nuorten mielenterveyskriisi - Putkuri Tiina; Axelin Anna; Lahti Mari (Terveydenhoitajaliitto, 2025)
Lasten ja nuorten avuntarve mielenterveyskysymyksissä on kasvanut räjähdysmäisesti jo ennen koronapandemiaa, vaikka itse mielenterveysongelmien yleistymisestä ei tutkimustulosten mukaan olekaan varmuutta. Avuntarve on kuitenkin todellista, ja pandemian mukanaan tuomat huolet, eristyneisyys ja tulevaisuuden ennustamattomuus oletettavasti lisäävät sitä.