Kirja-arvio: Tuhti tieto- ja pohdintapaketti uusille ja vanhoille arkistotutkijoille. Hanna Karhu, Katri Kivilaakso & Viola Parente-Čapková (toim.) Tutkimuspolkuja yksityisarkistoihin. Aineistot historian, kulttuurin ja kirjallisuuden tutkimuksessa. 2024. ISBN 978-951-858-876-7. - Paloposki, Outi (Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry, 2026)
Arvio teoksesta Hanna Karhu, Katri Kivilaakso & Viola Parente-Čapková (toim.) 2024. Tutkimuspolkuja yksityisarkistoihin.
Aineistot historian, kulttuurin ja kirjallisuuden tutkimuksessa. Helsinki: SKS, 443 s. ISBN 978-951-858-876-7.