Vaasan Ristinummen mainekaari menneestä tulevaan - Luoto Ilkka; Honkaniemi Tuomas; Tuurnas Sanna; Heino Hanna (Suomen Maantieteellinen Seura, 2025)
Esittelemme tässä keskustelupuheenvuorossa Vaasan Ristinummella kerätystä tutkimusaineistosta jalostettuja teemoja. Puheenvuoromme sisällöt perustuvat Vaasan yliopiston Lähiö-Inno-hankkeesta (2020–2022) saatuihin tuloksiin. Lähiö-Inno-hanketta rahoitettiin ympäristöministeriön koordinoimasta kansallisesta lähiöohjelmasta. Keskitymme käsittelemään lähinnä tutkimusalueen mainetta.