Kasvokkain kohtaamiset ovat tärkeä osa lääkärikoulutusta - Halava, Heli; Halila, Hannu (Suomalainen lääkäriseura Duodecim, 2025)
Hyväksi lääkäriksi kasvamiseen ei ole oikotietä, opinnoissa tarvitaan paljon aikaa yhdessäoloon.