Kirja-arvio: Ihmisenä olemisen ehdot.Pauliina Haasjoki: Himmeä sininen piste. 2019. ISBN 978-952-305-130-0. Riikka Kaihovaara: Villi ihminen. 2019. ISBN 978-9-52-300533-4. - Pynttäri Veli-Matti (Finland, 2022)
Ilmastonmuutos on viimeisten vuosien ja vuosikymmenien kuluessa noussut polttavaksi huolenaiheeksi. Tieteellinen näyttö elinympäristössämme tapahtuneista muutoksista ja niiden syistä ovat kiistattomia, ennusteet tulevasta kehityksestä ovat vakuuttavia ja tarvittavat toimenpiteet tuhon välttämiseksi ovat tiedossa, mutta silti sitovia sopimuksia tulevaisuuden pelastamiseksi on saatu odottaa kuin kuuluisaa Godot’ta.