Yhteiskunta- ja yhteisövastuu johdon ohjausjärjestelmissä : Case Stora Enso - Kharroubi, Jasmin (My University, 2019)
Tutkielman tarkoituksena oli analysoida, kuinka tutkimukseen valittu case-yritys määrittää ja toteuttaa yhteiskunta- ja yhteisövastuuta. Aihetta lähestyttiin tarkastelemalla sitä, miten case-yritys käyttää johdon ohjausjärjestelmiä yhteiskunta- ja yhteisövastuun strategisessa suunnittelussa ja toimeenpanossa. Tutkimuksessa lisäksi analysoitiin, miten case-yritys huomioi yhteiskunta- ja yhteisövastuun periaatteet yhteistyökumppaneiden valinnassa ja yhteisyrityksen ohjauksessa.