Suomen essiivi - Hynönen E (Finland, 2022)
Emmi Hynösen suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Turun yliopistossa 9. syyskuuta 2016. Vastaväittäjänä toimi dosentti Maria Vilkuna Helsingin yliopistosta ja kustoksena professori Marja-Liisa Helasvuo.