Artikkelikokoelma syventyy suomalaisiin miehiin sotilaina - Wilska, Juho (Historiallinen Yhdistys ry, Suomen Historiallinen Seura ry ja Turun Historiallinen Yhdistys ry., 2026)
Kirja-arvostelu teoksesta Marko Tikka (toim.):Sinivalkoisia sotureita. Suomalaismiehet asevelvollisina, sotilaina ja veteraaneina. Vastapaino 2025, 298 s.