Turun yliopiston hoitotieteellinen tutkimus menestyy kansainvälisillä foorumeilla - Stolt Minna; Leino-Kilpi Helena; Pakarinen Anni; Varpula Jaakko; Suhonen Riitta (Hoitotieteiden tutkimusseura r.y., 2022)
Turun yliopiston hoitotieteellinen tutkimus toteutetaan laitoksen korkeatasoisessa, kansainvälisessä Empowering Population, Patients, Professionals in Health and Care, EPPP- tutkimusohjelmassa, joka on myös yksi lääketieteellisen tiedekunnan temaattisista tutkimusohjelmista ja yliopiston strategisella alueella terveys. Hoitotieteen laitoksen strategiassa 2021–2030 tutkimuksen strategiseksi päämääräksi on määritelty korkealaatuinen ja vetovoimainen tutkimusympäristö, tavoitteena tuottaa vaikuttavaa hoitotieteellistä tutkimusta yhdenvertaisen terveyden ja hoitamisen edistämiseksi, tieteenalan kehittämiseksi sekä hoitotieteellisen tutkimuksen yhteiskunnallisen näkyvyyden ja arvostuksen kehittämiseksi.