Puolueiden rakenteet ja jäsenistön verkostot - Ilkka Koiranen; Aki Koivula; Arttu Saarinen; Pekka Räsänen (Kaks – kunnallisalan kehittämissäätiö, 2025)
Mitä eri ihmisryhmiä puolueiden jäsenet edustavat, ja minkälaisissa verkostoissa he toimivat? Miten jäsenten siteet kanssaihmisiin ovat vaikuttaneet heidän poliittiseen kantaansa? Ovatko puolueet sittenkään samankaltaisia keskenään, vai eroavatko ne toisistaan? Tässä tutkimuksessa on selvitetty kuuden suurimman eduskuntapuolueen jäsenrakenteita ja jäsenten sosiaalisia verkostoja. Kysely tehtiin vuonna 2016, ja siihen vastasi yli 12 000 puoluejäsentä. Tutkimus on tehty Turun yliopiston taloussosiologian oppiaineessa
Puolueiden rakenteet ja jäsenistön verkostot. Available from: https://www.researchgate.net/publication/315045133_Puolueiden_rakenteet_ja_jaseniston_verkostot [accessed Apr 25, 2017].