Digipalvelut luovat mahdollisuuksia - ja osaamisvaatimuksia - Tuominen, Leena (Finland, 2025)
Digipalveluja tarjotaan syöpää sairastaville eri vaiheissa hoitopolkua. Uusien palveluiden käyttöönotto edellyttää hoitotyöntekijöiltä osaamisen ajantasaistamista, mihin tarvitaan johtajien tukea.