Puolijohdealan työpaikkojen triplaus voi onnistua Vantaan ennakointimallilla - Myllylä, Yrjö; Perttunen, Mika; Kaivo-oja, Jari (Alma Media Finland Oy, 2025)
Puolijohdealan haasteisiin on vastattava oppilaitosten ja yritysten yhteistyöllä. Tämä ei onnistu ilman kuntien vahvaa panosta. Vantaa onkin päättänyt vastata osaltaan tähän haasteeseen, kirjoittavat Yrjö Myllylä, Mika Perttunen ja Jari Kaivo-oja.