Resektiivinen kirurgia parodontologisessa hoidossa - Suominen, Aleksi; Tevola, Mari (fi=Turun yliopisto|en=University of Turku|, 2016)
Tässä työssä perehdyimme resektiivisiin toimenpiteisiin parodontaalikirurgisessa hoidossa. Työ sisältää opetusmateriaalina kirjallisuuskatsauksen, videon hemisektiosta sekä oppimisalustan moodlessa, joita hammaslääketieteen perusopiskelijat voivat hyödyntää DENT0401 Vaativa parodontologinen hoito -opintojaksolla. Kirjallinen osuus käsittelee furkaatioleesioita sekä niiden hoitoon tavallisimmin käytettyjä resektiivisen kirurgian toimenpiteita, kuten hemisektiota, radektomiaa ja premolarisaatiota. Opetusvideo kuvattiin Turun kaupungin hyvinvointitoimialan suun terveydenhuollon opetushammashoitolassa hammaslääketieteen kandidaatti Aleksi Suomisen potilaalle suoritetun hemisektion yhteydessä. Oppimisalusta on tarkoitettu opiskelijoiden itseopiskeluun sisältäen erilaisia aiheeseen liittyviä tehtäviä.